Webinars van het UWV over werk zoeken en solliciteren

geplaatst in: Uncategorized | 0

Gewoon thuis in uw eigen huiskamer persoonlijk advies ontvangen over hoe u die leuke baan vindt? Het UWV biedt webinars aan die gaan over alles wat met solliciteren te maken heeft. Een webinar is een live-presentatie van een deskundige die u via het internet op uw computer kunt volgen.

Een greep uit het aanbod van webinars op https://www.onlineseminar.nl/uwv/:
- Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief?
- Hoe schrijf ik een persoonlijk profiel?
- Netwerken: hoe doe ik dat?
- Hoe haal ik meer uit LinkedIn?
- Hoe val ik op met mijn cv?

Wanneer u een account heeft aangemaakt bij het UWV kunt u zich inschrijven op bovenstaande en andere werk gerelateerde onderwerpen. Op de site staat naast het onderwerp van de webinar weergegeven wanneer de webinar live wordt aangeboden. Via de chatfunctie kunt u tijdens de webinar direct vragen stellen aan de deskundige. De webinars duren gemiddeld 30 tot 45 minuten.

Meld u aan voor een webinar en vind de ideale baan!