U heeft wellicht een leuke baan waar u echt blij mee bent. U kunt uw kennis kwijt en u draagt verantwoordelijkheid. Goede collega’s waar u op kunt bouwen en een aardig salaris. Goede vooruitzichten ook voor de toekomst.
Toch heeft u soms het gevoel dat: de werkdruk en de verwachtingen van uw werkgever de laatste tijd toenemen, u niet altijd aan die verwachtingen kunt voldoen, het steeds moeilijker wordt werk en privé goed te combineren. Dat grijpt u dan wel eens naar de keel. U vindt het moeilijk om dat met uw leidinggevende of collega’s te bespreken.
U heeft steeds vaker een gevoel van falen. U slaapt minder goed, bent daardoor minder fit en alles lijkt ook thuis moeizamer te verlopen.
Veel mensen maken in hun loopbaan zo’n periode door, dat is heel gewoon. Meestal hebben mensen wat hulp nodig om weer in balans te raken.

Een persoonlijke coach kan u hierbij helpen. De coach kijkt met een frisse onafhankelijke blik naar uw situatie. Samen met u maakt uw coach een analyse. Waar zitten de knelpunten, waar liggen uw prioriteiten? Wat zijn uw werkzaamheden en zijn die in evenwicht met uw draagkracht? Hoe is uw privé-situatie?
Samen met u coach werkt u aan herstel van uw balans. U krijgt weer meer zelfvertrouwen, wordt weer rustiger waardoor u zich beter kunt concentreren op uw taken op het werk en thuis.

Zo nodig, en alleen met uw goedvinden, overlegt uw coach met uw werkgever om uw werksituatie te verbeteren, bijvoorbeeld uw taken aan te passen aan uw draagkracht.

Uw coach begeleidt u zo lang dat nodig is. Vaak is dat kortdurend waarna u weer zelf verder kunt. Soms is blijvende begeleiding nodig. Dan kunt u altijd op uw coach terugvallen.
De persoonlijke coach werkt volgens de kwaliteitscriteria van Revenu.

Revenu, deel uw zorgen met ons.