U heeft al langere tijd niet gewerkt. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld lichamelijke of psychische klachten heeft gehad en dat u een lange herstelperiode heeft doorgemaakt. De drempel is dan meestal hoog om weer uw weg te vinden in de samenleving of weer aan het werk te gaan.
Revenu kan u weer vooruit helpen, helpt u om actief te zijn in de samenleving.

U maakt kennis met uw persoonlijke coach en bespreekt uw situatie van dat moment. Uw coach maakt een trajectplan, daar staat in wat u samen gaat proberen te bereiken. De coach bespreekt dit plan met u en de opdrachtgever. Mogelijk zijn er beperkingen of belemmeringen die aandacht vragen? Ook die worden opgenomen in het trajectplan. Samen gaat u nu aan de slag.

Als u problemen heeft krijgen die als eerste aandacht. Uw coach heeft veel maatschappelijke kennis en ervaring. Heeft u problemen op het gebied van wonen, financiën, opvoeding of andere zaken? Leg ze voor aan uw coach. Als uw problemen opgelost worden, krijgt u meestal weer belangstelling en ruimte voor andere zaken.

Een goed moment om uw aandacht op mogelijke activiteiten of werk te richten, afhankelijk van wat er in het trajectplan is afgesproken.
Samen met uw coach kijkt u naar wat u al gedaan heeft voor werk of als vrijwilliger. Waar ligt uw belangstelling? Wat kunt u al? In een veilige omgeving doet u ervaring op, bijvoorbeeld als vrijwilliger. Ook volgt u mogelijk een cursus. U komt in contact met andere mensen, u doet kennis op en ontdekt zo waar u goed in bent. U krijgt meer zelfvertrouwen, wat een goede basis is voor uw verdere ontwikkeling.
Uw coach is uw steun en toeverlaat tijdens het traject. Stap voor stap gaat u samen op weg naar activiteiten en mogelijk naar werk.
Kom weer in evenwicht en in beweging, doe mee in de samenleving en vergroot uw kans op werk.

Revenu helpt u daarbij.