Revenu werkt er aan dat zoveel mogelijk mensen volwaardig mee kunnen doen in onze maatschappij. Een streven dat we alleen kunnen waarmaken door kwaliteit te bieden.

De kern van de kwaliteit die wij bieden ligt vooral in de samenwerking tussen u, onze klant en uw consulent. Daar investeren we veel in.

Uw eigen coach.
Bij Revenu werken ervaren en betrokken mensen. U krijgt een eigen coach (consulent) en kunt vertrouwen op een hecht team op de achtergrond. De office manager van Revenu is de spreekwoordelijke spin in het web, die zorg draagt voor administratieve ondersteuning.
U mag rekenen op een positieve, begripvolle benadering. Samen kijken, luisteren, praten, problemen aanpakken en oplossen. Met als uiteindelijk doel actief meedoen in de samenleving. We leveren altijd maatwerk, want bij ons draait het om uw toekomst!

Privacy en klachtenregeling.
Als u gebruik maakt van onze diensten zult u veel persoonlijke gegevens met ons uitwisselen over werk, opleiding en wellicht uw privé-omstandigheden. Revenu gaat zorgvuldig om met wat u ons toevertrouwt. Onze consulenten werken volgens een privacyreglement.
Revenu heeft een klachtenregeling indien u niet tevreden bent.

Kiwa Keurmerk.
Revenu is ‘Kiwa’ gecertificeerd en is opgenomen in het Kiwa Mijn Keurmerkregister
Revenu voldoet aan alle eisen van het ‘Kiwa Mijn Keurmerk’. Alle documenten worden jaarlijks getoetst op ‘up-to-date conform wet- en regelgeving en geldigheid’. Het Keurmerkregister is ter inzage voor derden.
Revenu leeft overtuigd alle vereiste standaarden na, die vanuit het ‘Kiwa mijn Keurmerk’ gesteld worden.

Revenu, kwalitatief een goede keuze!