U wil graag meedoen in de maatschappij, werken, zelf uw inkomen verdienen. U heeft zeker kwaliteiten, maar u ervaart ook dat u beperkingen heeft. Het is tot nu toe niet gelukt zelf werk te vinden dat bij u past en dat u aankunt. Als u een uitkering ontvangt van UWV, mag u, om uw kansen op werk te vergroten, gebruik maken van een jobcoach.

Revenu is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar werk. Revenu schakelt daarbij een jobcoach in. Uw jobcoach gaat met u in gesprek over wat u wil en wat u kunt. Ook kijkt uw coach naar wat u nog zou kunnen leren om de kans op werk te vergroten. Mogelijk gaat u onder begeleiding van de coach al werkervaring opdoen. Na verloop van tijd is duidelijk wat voor werk geschikt voor u is. De coach begeleidt u dan ook bij het zoeken van een baan die bij u past.

Heeft u eenmaal een baan, dan blijft de coach u begeleiden. U kunt altijd met vragen bij uw coach terecht. Uw coach zal u met raad en daad bijstaan en houdt ook goed contact met uw werkgever. Dit geeft een veilig gevoel en een steuntje in de rug, zodat het werk een succes wordt en ook blijft.

Informeer bij uw contactpersoon van UWV.
Of neem contact op met Revenu, wij helpen u graag met het aanvragen van uw jobcoach.
 

Wacht niet langer, Revenu is er ook voor u.